Verhalen en info voor/over kinderen, vrouwenworkshops,.....
10e Clanmoeder

Zij die het web weeft is de clanmoeder van de 10e maancyclus. Zij vertegenwoordigt het scheppende principe in alle dingen, haar maan valt in Oktober en is verbonden met de kleur ROZE = kleur van creativiteit.

Als Moeder van Schepping en vernietiging laat zij ons inzien dat we beperkingen moeten vernietigen en opnieuw kunnen beginnen. Als ons fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel overleven op het spel staat, toont Zij ons hoe we aansluiting vinden bij de levenskracht en hoe we stagnatie kunnen overwinnen. 

Zij die het web weeft, leert ons, net als Grootmoeder Spin die het Web van het Universum weefde, hoe we onze ervaringen kunnen gebruiken bij het weven van het web.De cirkels die we weven groeien, tot ze door andere levensvormen gecreëerde cirkels, raken.  Een web dat vanuit angst is geweven creëert lessen die ons leren die angst te overwinnen. Een web vanuit liefde gemaakt en geweven uit het verlangen om overvloed te delen zal voortleven tot de droom is uitgekomen.

Ze leert ons op creatieve manier met onze handen te werken om tastbare schoonheid en waarheid te creeëren. Hoe we onze ideeën en dromen in de fysieke wereld vorm kunnen geven. Zij is de Bewaakster van de Levensbron, en laat ons gezondheid creëren, dromen manifesteren, talenten ontwikkelen en gebruiken, en spiritueel potentieel verwezenlijken.

Zij is kunstenares, schepper en muze.

Zij leert ons MET DE WAARHEID TE WERKEN

Mandala 10e Clanmoeder : ZIJ DIE HET WEB WEEFT C. De Boeck

Mandala 10e Clanmoeder : ZIJ DIE HET WEB WEEFT C. De Boeck

Deel deze pagina