Krachtcircels voor vrouwen

EEUWENOUDE INDIAANSE LEVENSLESSEN VOOR VROUWEN VAN NU

Jamie sams, vooral bekend door haar bestseller Medicijnkaarten, heeft aan den lijve ondevonden welke weg vrouwen afleggen om volledig volwassen te worden, nam.. die van het vrouwenmedicijn.

Volgens de inheemse-Amerikaanse traditie gebeurt dit veelal rond het 52e levensjaar. Symbolische spirituele leraren in de vorm van de 13 oorspronkelijke clanmoeders fungeren daarbij als helpers om al onze (vrouwelijke) talenten en kwaliteiten te ontdekken en ontplooien.

De verhalen werden begin jaren 70 doorgegeven aan Jamie Sams door 2 Kiowa-Grootmoeders. Pas vele jaren later besefte ze dat deze verhalen bekend waren bij heel veel Stammen en dat stukjes en beetjes van deze erfenis sinds honderden jaren doorgegeven zijn in de Zwarte Tenten of Vrouwenmedicijncirkels.

Gedurende 18 jaar is haar band met het Medicijn van de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders in haar gegroeid. Met iedere nieuwe les die haar verteld werd groeide haar begrip, en haar persoonlijke ontwikkeling was er ook gestaag op vooruitgegaan. 

Tenslotte heeft ze ervoor gekozen om deze leringen en haar persoonlijk visioen openbaar te maken en zodoende deze verzameling van helende krachten te delen.

Deze medicijnverhalen en -tradities zijn haar geschenk aan alle mensen, overal, zodat wij mogen gaan met de droom te dromen en de Scheppingsdans te dansen die innerlijke vrede brengt en daardoor wereldvrede!

Genezing begint op onze Moederplaneet tot stand te komen door de oorspronkelijke Vrouwenraad, die nalatenschap aan vrouwen heeft gecreëerd en alle vrouwen op Aarde hun rol laten vinden in het genezingsproces van de Aardkinderen. Door deze 13 Clanmoeders werd de waarheid van genezing ontdekt.

Als we onszelf helen, worden anderen geheeld.

Als we onze dromen koesteren, schenken we leven aan de dromen van de mensheid.

Wanneer we leven als liefdevolle aspecten van de Aardmoeder, worden we de vruchtbare, leven gevende Moeders van de Scheppende Kracht.

Wanneer we ons lichaam, onze gezondheid en onze emotionele noden met eerbied behandelen, maken we ruimte voor onze dromen en kunnen zij werkelijkheid worden.

Als we vanuit onze geheelde harten de WAARHEID spreken, kan het overvloedige leven op onze Moederplaneet voortbestaan.

De 13 Oorspronkelijke Clanmoeders zijn hier om ons te leren hoe we ons visioen kunnen Ordenen en hoe we elkaar en de wereld kunnen helen.

Vrouwen die zich alle lessen van het Levensmedicijnwiel eigen gemaakt hebben, worden wel wijze vrouwen, heilige vrouwen of zelfs Godinnen genoemd. In de loop der eeuwen zijn vele termen gebruikt. Deze volledig gerealiseerde vrouwen hebben door de tijd heen allerlei gedaanten aangenomen.

Maar vrouwen in deze tijd zijn in potentie evenzeer een rolmodel voor de mensheid. Vrouwen die in hun tijd als lichtend voorbeeld werden gezien, zijn allemaal uit de Aardmoeder geboren en hebben zich de 13 aspecten van de Oorspronkelijke Clanmoeders eigen gemaakt.

Zij zijn de Grootmoeders van weleer die het web van onze huidige wereld hebben gesponnen om hun kinderen geboren te laten worden uit de donkere nacht van de ziel.

Zij zijn voor altijd aanwezig en bieden ons hun kracht aan - mannen én vrouwen - in de geest van Waarheid en in naam van Liefde.

Ons mensen op Aarde, wordt gevraagd terug te keren naar de Oude Schildpadhut in onszelf en onze talenten te ontdekken en herontdekken. De vruchtbaarheid van onze Aardmoeder en het heil van Al Onze Verwanten hangt af van onze heelwording. Als we eenmaal geheeld zijn, dienen we te bedenken hoe we op een andere manier de energie kunnen benutten die we hebben verspild aan zorgen, haat en conflicten. Het is onze taak een eensgezinde, vreedzame wereld te creëren. Alleen met ons hart kunnen we voelen hoezeer onze ware Moeder naar Vrede verlangt!

 

 
HEB JE NU AL INTERESSE, MELD JE AAN BIJ:
 
innedeboeck2010@hotmail.com