Wie is Catharina De Boeck?

Mijn naam is Catharina. Ik ben geboren in 1956 als vroeg nieuwetijdskind.  Moeder voor 3 nieuwetijdskinderen  en Nonna van  3 kleinzonen en 1 kleindochter, kinderen van NU. Van deze "zielen" kon en kan ik veel leren.

Verhalenvertelster. Geschoold in de Plastische kunsten, bijgeschoold bij : de kleine Tiki voor kunstzinnig en dynamisch coachen en counselen, bij Cian voor aroma therapie voor kinderen, bij de Kristallen poort voor kristalhealing, op een seminarie over de taal van kindertekeningen, in Reiki bij Onix, bij Thuis in jezelf in Munay ki en Nusta Karpay. Opleiding werken met Bach bloesems. En ik school me elke dag weer bij doorheen het dagelijkse leven....

 Jaren werkzaam geweest als kunstzinnig therapeut en animatrice in een RVT en was jarenlang opvoedster in verschillende scholen en een instelling in direct contact met de ouders. Ook hier ben ik ontzettend dankbaar dat ik zoveel mocht leren van al die kinderen en ouders die ik mocht ontmoeten.

Nu geniet ik van welverdiende tijd voor mezelf en doe ik de dingen die anderen en mezelf gelukkig mogen maken.

Bezielster van www.elfenbron.be.

De keuze om op deze manier te gaan werken komt vanuit het diepste van mijn hart.  Zelf heb ik een diep contact met "Engelen" en alle energieën die hiermee samen hangen dus zeker ook de Elfen, Kabouters, dieren, natuur, mineralen en kristallen... en natuurlijk kinderen.

Bij ieder jong kind kunnen we nog sterk de aanwezigheid voelen van zijn of haar Engel. Hiermee ga ik dan ook graag in verbinding.

YOU SEE IT IN THE CHILDRENS EYE, WITHIN IT, THEY REFLECT THE LOVE WE FORGET!! (Fun loving criminals)

Vanuit deze levenshouding is tevens een verhaal in boekvorm onstaan.

DE ENGEL DIE MENS WERD is een verhaal over engel Elemiah die heel graag naar de aarde wil om mens tussen de mensen te worden om de mensen, en al wat leeft op aarde, te helpen in moeilijke momenten. Het verhaal is doorweven met kunstzinnige, creatieve en meditatieve oefeningen om samen te doen, maar kan ook als voorlees verhaal gebruikt worden.

Het boek is  te bestellen via mij : Catharina De Boeck : mail innedeboeck2010@hotmail.com

Meer info of bestellen kan ook via info@createmybooks.com , nr van het boek  ID: 22412

 

 

Boek: de engel die mens werd.