ZIJ DIE HAAR VISIOEN WORDT

Zij die haar visioen wordt is de Hoedster van Cycli van verandering, de 12 clanmoeders, en de clanmoeder van de dertiende maancyclus.

De blauwe maan van transformatie

Haar kleur is Kristal

Zij is de Zielenhoedster die de Kinderen van de Aarde leert;

*hun spirituele Essentie of Orenda fysieke vorm te geven, door hun persoonlijk visioen te worden en hun talenten in te zetten voor het geheel, om zo aanspraak te maken op de Vijfde Wereld van Vrede en Verlichting.

Zij is de Moeder van Verandering, die ons leert hoe we door alle lessen en cycli van transformatie gaan om ons spiritueel te kunnen ontwikkelen. Toont ons niet vast te houden aan beperkende illusies maar op het door ons gekozen pad te blijven en te transformeren op niveau van Lichaam, Ziel en geest.

Zij leert ons dat we alles en niets zijn en dat alle werelden in onszelf en buiten onszelf bestaan, dat de evolutionaire spiraal van de ziel oneindig is. Zij bewaakt onze persoonlijke Mythe, de geschiedenis van iedere ziel, waarvan de inhoud bepaald is door ieder besluit dat we nemen en ieder doel dat we kiezen.

Zij die haar Visioen wordt leert de mensenstam dat het  ultieme transformerende visioen zich manifesteerd als we besluiten gewoonweg te ZIJN!

Ze herinnert ons eraan dat onze dromen groeien en veranderen.

WE ZIJN WAT WE ZIJN OP IEDER MOMENT IN DE TIJD. 

Deze uniciteit is een deel van het plan van het Grote Mysterie voor heelheid. Als wij hier op Aarde leven als de gerealiseerde droom van onze spirituele en menselijk potentie, zal de Wervelende regenboogdroom van Wereldvrede en spirituele verlichting compleet zijn.

ZIJ DIE HAAR VISIOEN WORDT IS DE HOEDSTER VAN DE PROFETIE VAN HEELHEID. ZE HELPT DE MENSEN OM DE WERVELENDE REGENBOOGDROOM ZICHTBAAR TE MAKEN!!

OP Zondag 14 Januari 2018 tussen 14u en 19u sluiten wij deze wonderlijke jaar reis met de 13 Oorspronkelijke Clanmoeders af.

De Clanmoeder van December en de 13 Clanmoeder bundelen hun verhalen en krachten om samen met jullie dit Nieuwe Jaar vol innerlijke wijsheid, daadkracht, vernieuwing, moed en veel liefde in te stappen.

 

Van harte welkom 

 

Locatie: Thuis in Jezelf, J.E. Claeslaan 1, 2560 Nijlen. 

 

  • Voor wie: voor vrouwen van alle leeftijden die graag de verbinding met hun vrouwelijke natuur (weer) willen voeden. Het aantal plaatsen (​minimum 5 deelnemers, maximum 13) is beperkt, snel zijn is de boodschap!
  • Bijdrage: €50 

 

De bijdrage is inclusief alle materialen en de begeleiding door Catharina en Mieke. We voorzien ook een feestelijk hapje.

 

  • Begeleiding:

 

- Catharina De Boeck vertelt / geeft duiding bij de verhalen en zorgt voor de creatieve omkadering (www.elfenbron.be)

 

- Mieke Polfliet zorgt voor klank, zang, energetische oefeningen en de rituele omkadering (www.thuisinjezelf.be)

 

  • Inschrijven: per email naar info@thuisinjezelf.be met vermelding van aantal deelnemers & telefoonnummer.
  • Meer info: bij Mieke 0477/42.35.93 of Catharina 0498/40.66.52
  • Draag makkelijke kledij!