LOFPRIJZENDE VROUW

LOFPRIJZENDE VROUW is de clanmoeder van de 12e maancyclus. Zij leert ons : * Dankbaar te zijn voor alles wat we meemaken in ons leven. Leert ons zien dat iedere les, iedere ervaring, die we tegenkomen in ons leven heelwording in zich draagt

                 * Dat iedere uitdaging een kans is om innerlijke kracht te ontwikkelen.

                 * Ze helpt ons te herontdekken hoe belangrijk het is om tijd vrij te maken voor het vieren van de geschenken in ons leven.

                 * Leert ons ook indien we klakkeloos "rituelen"  volgen, zonder een vreugdevol hart en dankbaarheid, er geen heelwording kan volgen.

                 * Maakt er ons op attent dat als we dankbaar kunnen zijn voor wat ons geschonken wordt, we tevens dankbaar kunnen zijn voor wat we kunnen geven.

                 * Ze wijst ons op de dwaalwegen die er kunnen zijn als we onze zegeningen vergeten, en enkel de leegte willen opvullen met materieel bezit of niet "doorleefde" wijsheid. Gedachten worden altijd gevolgd door tastbare resultaten.

                 * Negatieve gedachten en angsten trekken zware levenslessen aan.

Dankbaarheid tonen voor iedere overwinning die we behaald hebben en andere aanmoedigen het zelfde te doen voor hun overwinningen is de beste manier om onze beweging naar eenheid en vooruitgang voort te zetten.

HAAR WAARHEID IS : DANKZEGGING VOOR DE WAARHEID. Haar kleur is Paars.

 

Van harte welkom op zondag 17 December 2017 om het inspirerende wijze verhaal van deze clanmoeder mee te komen beleven.

Locatie: Thuis in Jezelf, J.E. Claeslaan 1, 2560 Nijlen. 

  • Voor wie: voor vrouwen van alle leeftijden die graag de verbinding met hun vrouwelijke natuur (weer) willen voeden. Het aantal plaatsen (​minimum 5 deelnemers, maximum 13) is beperkt, snel zijn is de boodschap!
  • Bijdrage: €40 

De bijdrage is inclusief alle materialen en de begeleiding door Catharina en Mieke. We voorzien ook koffie, thee en water.

  • Begeleiding:

- Catharina De Boeck vertelt / geeft duiding bij de verhalen en zorgt voor de creatieve omkadering (www.elfenbron.be)

- Mieke Polfliet zorgt voor klank, zang, energetische oefeningen en de rituele omkadering (www.thuisinjezelf.be)

  • Inschrijven: per email naar info@thuisinjezelf.be met vermelding van aantal deelnemers & telefoonnummer.
  • Meer info: bij Mieke 0477/42.35.93 of Catharina 0498/40.66.52
  • Meebrengen: ​eventueel schrijfgerief, een kleine snack als je denkt dat je honger zal krijgen (wij zorgen voor water, koffie en thee).
  • Draag makkelijke kledij!