ZIJ DIE HET WEB WEEFT

Zij die het web weeft is de clanmoeder van de 10e maancyclus. Zij vertegenwoordigt het scheppende principe in alle dingen, haar maan valt in Oktober en is verbonden met de kleur ROZE = kleur van creativiteit.

Ze leert ons op creatieve manier met onze handen te werken om tastbare schoonheid en waarheid te creeëren. Hoe we onze ideeën en dromen in de fysieke wereld vorm kunnen geven. Zij is de Bewaakster van de Levensbron, en laat ons gezondheid creëren, dromen manifesteren, talenten ontwikkelen en gebruiken, en spiritueel potentieel verwezenlijken.

Als Moeder van Schepping en vernietiging laat zij ons inzien dat we beperkingen moeten vernietigen en opnieuw kunnen beginnen. Als ons fysiek, emotioneel, mentaal of spiritueel overleven op het spel staat, toont Zij ons hoe we aansluiting vinden bij de levenskracht en hoe we stagnatie kunnen overwinnen. 

Zij is kunstenares, schepper en muze.

Zij die het web weeft, leert ons, net als Grootmoeder Spin die het Web van het Universum weefde, hoe we onze ervaringen kunnen gebruiken bij het weven van het web.De cirkels die we weven groeien, tot ze door andere levensvormen gecreëerde cirkels, raken.  Een web dat vanuit angst is geweven creëert lessen die ons leren die angst te overwinnen. Een web vanuit liefde gemaakt en geweven uit het verlangen om overvloed te delen zal voortleven tot de droom is uitgekomen.

Zij leert ons MET DE WAARHEID TE WERKEN

 

Van harte welkom op zondag 29 Oktober 2017 om het inspirerende creatieve wijze verhaal van deze clanmoeder mee te komen beleven.

 

 Locatie: Thuis in Jezelf, J.E. Claeslaan 1, 2560 Nijlen. 

 

 Voor wie: voor vrouwen van alle leeftijden die graag de verbinding met hun vrouwelijke natuur (weer) willen voeden. Het aantal plaatsen (​minimum 5 deelnemers, maximum 13) is beperkt, snel zijn is de boodschap!

 

  • Bijdrage: €40 per keer OF als je je engageert voor de 3 data: €105 (= €15 korting in totaal) cash ter plaatse te betalen,'

 

 De bijdrage is inclusief alle materialen en de begeleiding door Catharina en Mieke. We voorzien ook koffie, thee en water.