LUISTERENDE VROUW

Zij is de clanmoeder van de STILTE.

Haar maand is MEI. Haar kleur is ZWART = Zoeken naar antwoorden.

Haar Cyclus van Waarheid is " DE WAARHEID HOREN ", luisteren naar de altijd aanwezige boodschap van de NATUUR, naar ons HART, de GEESTENwereld, het standpunt van andere MENSEN, de LEERMEESTERSCHEPSELEN en het GROTE MYSTERIE.

Leert ons naar alle standpunten in onze wereld te luisteren. Als we ieder standpunt haar eigen "Heilige" plaats toekennen, komen we tot harmonie. Zij leert ons groeien door te luisteren naar wat er (echt) gezegd wordt.

Ze leert ons te herkennen of iemand de waarheid spreekt, door te luisteren welke gevoelens doorklinken in iemands woorden. Mededogen tonen voor hen die menen te moeten liegen is een teken van spirituele volwassenheid.

De Clanmoeder van Tiyoweh (stilte) voorspelt de waarschijnlijk toekomst door ons mogelijkheden te laten zien als we het juiste pad bewandelen en ook wanneer we op een dwaalspoor zijn belandt.

Wil je haar  verhaal  vol wijsheid en inzichten mee komen beleven, en verwerken op, een kunstzinnige manier, meditatieve manier,met zang, via rituelen op...

 

ZONDAG 7 Mei 2017

van 10u tot 13u30

 

Kan je je inschrijven bij:

 

info@thuisinjezelf.be voor inschrijvingen 

Meer info : www.thuisinjezelf.be of www.elfenbron.be